L'assessor del comitè de vaga d'Eulen, Juan Carlos Giménez
L'assessor del comitè de vaga d'Eulen, Juan Carlos Giménez
Barcelona

El comitè de vaga d'Eulen critica la politització del conflicte del Prat

L'assessor del comitè de vaga, Juan Carlos Giménez, diu que no beneficia el comitè de vaga que s'utilitzi el seu conflicte per fer publicitat

Actualitzat

L'assessor del comitè de vaga d'Eulen, Juan Carlos Giménez, ha assegurat que "no entén" la politització i l'ús que s'està fent del conflicte a l'aeroport del Prat per part d'alguns partits polítics i sindicats. En declaracions als mitjans abans de reprendre les negociacions a les dependències de la Conselleria de Treball, ha lamentat que "s'està embolicant molt el tema", i ha reiterat que la vaga la fan els 350 treballadors que, en assemblea, van decidir prendre accions per reclamar millores salarials i laborals.

Giménez ha afegit que els treballadors que secunden la vaga "individualment poden pensar el que vulguin", però la vaga no està situada en cap mena d'escenari polític o sindical.

"Aquí no hi ha partits polítics ni sindicats, és un tema només de treballadors."

Giménez ha dit que no beneficia el comitè de vaga que s'utilitzi el seu conflicte per fer publicitat. Aquestes declaracions arriben hores després que l'ANC hagi repartit fulls a l'aeroport per demanar que el vot favorable a la independència en el referèndum de l'1 d'octubre amb l'objectiu de poder "gestionar millor les infraestructures".

Preguntat sobre com avancen les negociacions per desencallar la vaga dels treballadors de seguretat del Prat, l'assessor del comitè de vaga ha llançat un "top secret" i ha emplaçat els mitjans a esperar al final de les reunions. Paral·lelament a les negociacions entre Aena, la direcció d'Eulen i els treballadors, les cues als controls de seguretat de l'aeroport han continuat al llarg del dia.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut