Barcelona

El TSJC defensa el procés judicial sobre els fets del 4-F

L'alt tribunal veu "inacceptable" que es doni més credibilitat a un documental o a declaracions de persones implicades en el cas que a la instrucció judicial

Actualitzat

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) lamenta les desqualificacions, al seu parer "gratuïtes", que s'han fet contra la jutge que va instruir el cas del 4-F i tot el sistema judicial. L'alt tribunal ha sortit així en defensa del procés judicial que va acabar amb la condemna de cinc joves i que va ser qüestionat en el documental "Ciutat morta".

En un comunicat, la sala de govern del TSJC diu que el procés es va fer amb respecte als drets dels acusats i que es van investigar les denúncies de lesions i maltractaments presentades. Recorden que un total de 50 persones van declarar en el procés i defensa que no els consta que el ministeri fiscal ni els condemnats hagin presentat un recurs de revisió del cas. 

L'alt tribunal afirma literalment que és "inacceptable" -i més encara si ve d'institucions- que es doni més credibilitat a un documental o a declaracions de persones implicades en el cas que a la instrucció judicial. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut