Futbol

El Sabadell presenta Javi Salamero com a nou entrenador, després que aquest marxi de Girona

El Centre d'Esports Sabadell ja té entrenador per a la pròxima temporada. Es tracta de Javier Salamero, que ha estat presentat aquest migdia, i que dirigirà l'equip durant dues temporades. El nou tècnic ha fet aquest canvi de rumb després de tenir discrepàncies amb el propietari del club gironí, Josep Delgado, i ha explicat que mentre no hi hagi director esportiu també haurà de prendre un altre tipus de decisions.

Actualitzat
La nova directiva del Centre d'Esports Sabadell ha iniciat el seu mandat presentant Javi Salamero com a nou tècnic. El tècnic aragonès ha deixat la direcció esportiva del Girona, càrrec que ocupava des de feia deu dies, per fer-se càrrec del Sabadell les properes dues temporades.

El nou tècnic ha fet aquest canvi de rumb després de tenir discrepàncies amb el propietari del club gironí, Josep Delgado. Els motius són les diferències de punts de vista en les estructures del club: "Entenc el desconcert a Girona. Una cosa és el que s'ha dit i una cosa ben diferent, el que ha passat". "No marxo decebut del Girona. Amb el Girona hi tinc un lligam d'amor i odi molt fort", ha assegurat.

Javi Salamero ha explicat que arriba a Sabadell com a entrenador, però ha explicat que mentre no hi hagi director esportiu també haurà de prendre altre tipus de decisions. A més ha dit que és "un dels projectes més grans que m'han plantejat a la meva vida" i s'ha mostrat satisfet per aquest repte: "Vull mostrar agraïment al club per oferir-me conduir aquest projecte. Ofereixo els meus coneixements per fer créixer el club".

El nou consell directiu del club s'ha presentat a la Nova Creu Alta, amb el portaveu Antonio Salguero i el directiu Domingo Lozano el nou tècnic, després de demanar "disculpes per la manca d'informació oferta aquests dies", i abans de donar pas a la presentació del nou tècnic. Salguero ha explicat que "durant aquests dies no ha estat senzill treballar ja que avui és el primer dia en que podem prendre decisions nosaltres sols". Salguero, representant del grup inversor japonès que ha invertit en el club, ha afirmat que "seguirem la mateixa línia de la darrera temporada, amb unes variants i alguns canvis de directius". Ha confirmat la nova directiva formada per: Keisuke Sakamoto com a conseller, així com els senyors Naoske Takahashi, Masato Horita, Domingo Lozano, Josep Maria Farrés, Miquel Arroyos i el mateix Salguero.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut