El Reial Madrid, amb doblet de Cristiano Ronaldo, guanya la Supercopa d'Europa contra el Sevilla (2-0)

El Reial Madrid ha guanyat el primer títol europeu oficial de la temporada. L'equip blanc ha derrotat per 2-0 el Sevilla en la final de la Supercopa d'Europa, disputada a Cardiff. Els dos gols madridistes els ha marcat Cristiano Ronaldo.

Ancelotti ja havia avançat que jugarien James i Kroos, i els ha acompanyat de Modric, Bale, Cristiano Ronaldo i Benzema. Un Madrid temible en atac i que ha deixat una imatge molt bona en la seva estrena oficial. Bale, que jugava a casa, i Cristiano Ronaldo han posat a prova Beto abans del 1-0. CR7, bèstia negra del Sevilla, a qui ha fet divuit gols en onze partits, ha obert el marcador en el minut 30. El portuguès li ha guanyat l'esquena a Fernando Navarro i ha aprofitat una centrada precisa de Bale.

Els andalusos, sota la batuta de Denis Suárez, han pogut empatar abans del descans. Carriço ha fet esforçar Casillas, que ha desviat la pilota a córner.

La superioritat del Madrid l'ha refermat Cristiano Ronaldo en el minut 49. El Pilota d'Or ha superat Beto amb un xut creuat potent amb l'esquerra. El porter sevillista ha evitat una derrota més àmplia amb bones intervencions a xuts de Benzema, James i Bale. Els d'Emery han estat incapaços de generar ocasions i els blancs sumen el primer dels sis títols als quals opten aquesta temporada.