Barcelona

El PPC denuncia que a l'estand de la Generalitat al Mundial de Natació hi ha "simbologia independentista"

El PPC denuncia que a l'estand de la Generalitat al Mundial de Natació hi ha estelades i pancartes independentistes. Reclamaran la compareixença al Parlament del conseller de la Presidència, Francesc Homs.

RedaccióActualitzat
El portaveu adjunt del grup parlamentari del PPC, Santi Rodríguez, ha denunciat que l'estand de la Generalitat al Mundial de Natació utilitza "simbologia independentista".

Rodríguez ha criticat la presència d'estelades i pancartes independentistes a l'estand de la Secretaria General de l'Esport, situat a l'esplanada de davant el Palau Sant Jordi. "En uns dies en què la ciutat s'omple de persones provinents de tot el món, no es pot consentir que el govern aprofiti l'ocasió per utilitzar les institucions catalanes per transmetre un missatge partidista que no és compartit per tots els catalans", ha assenyalat el portaveu adjunt del PPC, que ha exigit la retirada immediata de la "simbologia separatista".

"La Generalitat ha de ser la veu de tots, no només de la part que vol dividir", ha continuat Rodríguez, que ha titllat de "molt greu" que les persones que visitin l'estand es trobin amb missatges com 'La natació per la independència' o 'Catalunya, nou estat d'Europa'. "Això no té res a veure amb el dret a decidir de què parla el govern, té clarament a veure amb el dret a dividir i el camí cap a la independència de Catalunya", ha finalitzat el portaveu adjunt del PPC, que ha anunciat que reclamaran la compareixença al Parlament del secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, i del conseller de la Presidència, Francesc Homs.
Anar al contingut