Carta als Reis de Plataforma per la Llengua
Carta als Reis de Plataforma per la Llengua
Barcelona

El PP denuncia que les escoles catalanes fan boicot a les joguines en castellà

El PP demana a la consellera Irene Rigau que eviti que les motxilles infantils serveixin per distribuir propaganda política

RedaccióActualitzat

El Partit Popular denuncia que l'escola catalana fa una campanya de boicot a les joguines en castellà.

La diputada popular María José García Cuevas ha explicat que han rebut denúncies de pares que alerten que a l'escola els seus fills han rebut exemplars de cartes per demanar les joguines als Reis d'Orient que acaben amb la frase "...i poder jugar en català". Es tracta d'un material que ha elaborat Plataforma per la Llengua.

Per a García Cuevas es tracta de "pamflets adoctrinadors" que tergiversen la realitat de la convivència lingüística i de la presència normal del català a la nostra societat.

El PP insta la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, a "prendre les mesures correctores necessàries perquè les motxilles infantils no es converteixin en un mitjà de distribució de propaganda política".

La diputada popular assenyala aquest fet és un exemple més que a Catalunya s'ha posat en marxa una campanya de càstig als fabricants de joguines que tinguin les instruccions o l'etiquetatge en castellà.

Anar al contingut