Madrid

El Ministeri de Defensa i les casernes tenen restringit l'accés a llocs web esportius i d'oci

El Ministeri de Defensa ha restringit l'accés a determinats webs tant a la seu ministerial com als quarters generals dels exèrcits de terra i aire i a l'armada. L'objectiu d'aquesta mesura és evitar el col·lapse que hi ha a la xarxa del Departament que dirigeix Carme Chacón en determinades franges horàries de la jornada laboral. Entre els continguts restringits hi ha els webs de diaris esportius, els d'oci, d'altres dedicats a la compravenda de diferents productes i també webs personals o blogs.

Actualitzat

Les restriccions imposades per Defensa se centren a la jornada laboral, van dirigides tant a militars com a civils i afecten sobretot publicacions electròniques com els esportius "As" i "Marca", la revista "Interviú" o alguns portals de compres i subhastes com l'Ebay.

També s'ha denegat l'accés als webs d'anuncis o compravenda, a alguns fòrums i als blogs personals, tot i que aquests són molt utilitzats pels experts per intercanviar opinions i coneixement de temes de defensa nacional i internacional.

Segons una circular que ha emès el Ministeri, aquesta mesura vol posar fi al col·lapse que hi ha a la xarxa del departament en determinades hores i que fa impossible la navegació. Per aquest motiu, les persones que vulguin accedir a algun dels portals denegats ho hauran de fer amb una autorització expressa.

Anar al contingut