Futbol

El Madrid arriba a Los Angeles, on els de Mourinho encetaran una gira americana

L'expedició del Reial Madrid ha arribat aquesta matinada a l'aeroport internacional de Los Angeles (Califòrnia), on començarà la pretemporada a les instal·lacions de la Universitat de Califòrnia. El vol de l'equip madrileny, de més de 14 hores, ha arribat a les 18.15, hora local, uns 45 minuts després del previst i després de fer una aturada tècnica per omplir el dipòsit a Halifax (Canadà). Després de passar els controls de seguretat durant prop d'una hora, l'autobús amb els integrants de la plantilla s'ha dirigit al Beverly Hills hotel, on es concentrarà l'equip.

Actualitzat
Ronaldo ha estat el primer a baixar de l'avió, seguit de Pepe, Marcelo, Sergio Ramos i Xabi Alonso. Al voltant d'una dotzena de mitjans de comunicació esperaven l'equip a la zona d'arribades.

Tota la plantilla blanca, llevat dels argentins Gago, Higuaín, Garay i Di María, que disputen la Copa d'Amèrica amb la seva selecció, van ser convocats al matí a les instal·lacions de Valdebebas. El brasiler Kaká s'incorporarà a l'expedició directament a Los Angeles. Al marge de la convocatòria s'han quedat l'holandès Drenthe, el francès Lass Diarra, Pedro León i Sergio Canales, que podrien abandonar el club. La gira pels Estats Units del Reial Madrid inclou amistosos contra el Galaxy, el Chivas de Guadalajara i el Philadelphia Union.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut