Pep Guardiola ha perdut el primer títol oficial amb el Bayern. (Foto: EFE)

El Bayern de Pep Guardiola perd contra el Borussia Dortmund la final de la Supercopa alemanya (4-2)

El Bayern de Pep Guardiola ha deixat escapar el primer títol oficial de la temporada. El conjunt bavarès, que el curs passat ho va guanyar absolutament tot, ha perdut la final de la Supercopa alemanya contra el Borussia Dortmund per 4-2. Amb Thiago a l'onze titular, l'equip muniquès ha acusat les baixes per lesió d'homes importants com Neuer, Ribéry o Javi Martínez i finalment s'ha vist superat pels homes de Jürgen Klopp, que s'han venjat de la derrota a l'última final de la Champions.

El Bayern de Pep Guardiola ha deixat escapar el primer títol oficial de la temporada. El conjunt bavarès, que el curs passat ho va guanyar absolutament tot, ha perdut la final de la Supercopa alemanya contra el Borussia Dortmund per 4-2. Amb Thiago a l'onze titular, l'equip muniquès ha acusat les baixes per lesió d'homes importants com Neuer, Ribery o Javi Martínez i finalment s'ha vist superat pels homes de Jurgen Klopp, que s'han pres la revenja de la derrota en l'última final de la Champions.

El Borussia Dortmund, recolzat per la seva afició, ha imposat un ritme de joc altísssim en els primers minuts i a més ha tingut la fortuna d'avançar-se amb un gol matiner. Starke no ha estat encertat a l'hora de blocar una pilota i ha deixat l'esfèrica morta als peus de Reus, que només ha hagut de posar la bota per inaugurar el marcador.

El Bayern, a partir de la possessió de la pilota, ha intentat reaccionar sota la brúixola de l'exblaugrana Thiago tot i que ha estat incapaç d'empatar abans del descans. Només començar la represa, Robben ha fet l'empat a un amb un cop de cap i semblava l'inici de la remuntada bavaresa. Però ha estat tot el contrari. En la jugada següent, Van Buyten, en pròpia porta, ha tornat a avançar el Dortmund i pràcticament a continuació, un golàs de Gündogän ha fet esclatar l'eufòria de l'afició local.

Amb tot en contra, el Bayern s'ha abocat a l'atac i de nou Robben ha tornat a donar vida el seu equip fent el 3-2. Encara quedava gairebé mitja hora per endavant i Muller, després d'una genial assistècia de Thiago, ha tingut l'empat a tres però la seva rematada s'ha estavellat al travesser. I amb els bavaresos atacant a la desesperada, el Dortmund ha sentenciat en un contraatac culminat per Reus en el minut 86. Amb aquesta derrota per 4-2, Pep Guardiola ja no podrà repetir el ple de títols aconseguit pel Bayern de Jupp Heynckes la temporada passada.