Barça

El Barça confirma a TV3 l'interès per Robinho, que arribaria cedit en el mercat d'hivern

El Barça ha confirmat a Televisió de Catalunya l'interès per aconseguir els serveis de Robinho, l'exjugador del Reial Madrid i ara al Manchester City, en el mercat d'hivern. El jugador brasiler agrada molt a Josep Guardiola i al secretari tècnic, Txiki Begiristain, però només hi ha la possibilitat que arribi el mes de gener, i només en condició de cedit, en cap cas de traspassat. Des d'Anglaterra la premsa assegura que el jugador està forçant la seva sortida, perquè té molt interès a vestir-se de blaugrana.

Actualitzat
Segons han confirmat a TV3 fonts del Futbol Club Barcelona, la intenció del club és incorporar el davanter brasiler, actualment al Manchester City, al gener vinent. Robinho només vindria al Barça cedit, això sí, amb una opció de compra al final de temporada.

El president del Barça, Joan Laporta, té la intenció de reunir-se en les pròximes setmanes amb el propietari del Manchester City, el xeic àrab Mansour bin Zayed, per accelerar una operació que no serà fàcil. La temporada passada, el City va pagar més de quaranta milions d'euros al Madrid per fitxar Robinho i encara no l'han amortitzat, per això es resisteixen a desprendre's del jugador.

Robinho no té una bona relació amb l'entrenador del Manchester City, Mark Hughes, i veu com la seva participació en el pròxim Mundial pot perillar si no juga habitualment. Aquesta motivació per fer una bona temporada en any de Mundial és un dels factors que més es valoren en el Barça de cara a la incorporació de Robinho.

Una motivació afegida per vestir Robinho de blaugrana és veure com un jugador que va sortir del Madrid per la porta del darrere pot ara triomfar al Barça, especialment aquest any que la final de la Champions es juga al Santiago Bernabéu, l'antiga casa de Robinho.
Anar al contingut