Handbol

El Barça Borges passa per sobre del Ciudad Real i revalida el títol de la Supercopa d'Espanya

El Barça Borges ha revalidat el títol de la Supercopa d'Espanya. El renovat equip de Xavi Pascual va demostrar tot el seu potencial i va passar per sobre d'un Ciudad Real impotent en el primer pols entre els dos grans favorits per guanyar la Lliga Asobal. El duel el va guanyar sobradament el Barça, defensor del títol i campió de la Copa del Rei, per un contundent 33-26. Rutenka, en el seu primer partit contra el seu exequip, i les aturades de Danjel Saric a la porteria van ser determinants perquè els blaugrana sumessin el segon títol de la temporada després d'assolir la Lliga dels Pirineus.

Actualitzat
El Barcelona Borges va guanyar clarament la partida al seu gran rival, el Ciudad Real, en la final de la Supercopa Asobal. Els de Xavi Pascual van dominar des de l'inici i van demostrar el potencial que els ha de permetre aspirar a tots els títols aquesta temporada. De moment, l'equip barcelonista ja ha sumat el seu segon títol després de proclamar-se campió de la Lliga dels Pirineus.

Els blaugrana, campions de Copa i defensors del títol, van superar el Ciudad Real, campió de Lliga i d'Europa, per un contundent 33-26. Un parcial de 0-4 a l'inici del partit va fer que els barcelonistes anessin sempre al davant en el marcador. A la mitja part, el Barça ja dominava per 12-20, vuit gols de diferència, i, en alguns instants de la segona meitat es van arribar a col·locar amb un espectacular marge de deu gols a favor gràcies a l'eficàcia d'un inspirat Cristian Ugalde.

El blaugrana Siarhei Rutenka, autor de set gols, va ser escollit com el millor jugador de la final i es va exhibir en el seu primer partit contra el seu exequip. També va tenir una actuació destacada el nou porter del Barça, Danjel Saric, que va fer un total de 18 aturades. Va ser un cop d'autoritat del conjunt de Xavier Pascual, que dissabte que ve arrenca la Lliga a la pista del Cangas gallec.

El Fraikin Granollers derrota el Tolosa

El Fraikin Granollers es va presentar ahir diumenge davant l'afició en l'últim partit de la pretemporada. Els vallesans van guanyar el Tolosa francès per un contundent 38-22. El millor jugador dels locals va ser el serbi Davor Cutura, autor de vuit gols. Cutura va arribar al Granollers procedent de l'Arrate, després de ser el màxim golejador de la Lliga Asobal la temporada passada. Aquest ha estat l'últim partit per al Fraikin Granollers abans de començar la temporada, divendres de la setmana vinent, 11 de setembre, a casa, contra el conjunt de l'Osca.
Anar al contingut