Dani Nieto, procedent de l'Alcorcón, arriba al Barça B (Foto: El Punt Avui)
Segona

El Barça B fitxa Dani Nieto i cedeix Rodri a l'Almeria

El migcampista balear Dani Nieto deixa l'Alcorcón, equip amb el qual ha jugat la darrera temporada, per formar part del Barcelona B, després que el club madrileny ha anunciat en el seu web oficial el "principi d'acord per al traspàs" del futbolista al conjunt català.

Actualitzat
El migcampista balear Dani Nieto deixa l'Alcorcón, equip amb el qual ha jugat la darrera temporada, per formar part del Barcelona B, després que el club madrileny hagi anunciat en el seu web oficial el "principi d'acord per al traspàs" del futbolista al conjunt català.

"Comunicar-vos a tots que després d'uns quants dies hem arribat a un acord entre clubs i signaré pel Barcelona B. Agrair a tots el tracte rebut aquest any: premsa, equip, direcció esportiva i, sobretot, a l'afició, que ha estat increïble cada partit", ha dit el jugador a través de les xarxes socials. El club madrileny, per la seva banda, ha volgut aquest dijous "agrair la professionalitat i la feina" del jugador en la seva etapa vestint la samarreta groga i li ha desitjat "tot el millor en el seu futur personal i professional".

Nieto, de 22 anys, va arribar a l'Alcorcón l'estiu passat procedent de l'Espanyol i en la seva primera i única temporada amb el conjunt madrileny a Segona va disputar 22 partits de Lliga, un de sol com a titular, i va marcar cinc gols.

Rodri, cedit a l'Almeria

L'arribada de Nieto al Barça coincideix amb la marxa de Rodrigo Ríos Lozano "Rodri", que ha estat cedit a un dels conjunts que ha ascendit aquest any a Primera Divisió, l'Almeria. Rodri, davanter de 23 anys, ja va jugar cedit la temporada passada al Sheffield Wednesday anglès i, al mercat d'hivern, al Saragossa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut