Madrid

Rajoy augura un 2015 "molt bo" i treu pit per una gestió que "no ha deteriorat l'essència dels serveis socials"

El president espanyol treu pit: augura un 2015 "molt bo" i reivindica la seva gestió assegurant que no han "deteriorat l'essència dels serveis socials"

RedaccióActualitzat

El president espanyol, Mariano Rajoy, tanca l'any satisfet. Rajoy ha comparegut davant els mitjans després de l'últim Consell de Ministres de 2015 i ha tornat a enviar un missatge ple de confiança en la recuperació econòmica reivindicant la seva gestió.

Un cop més, Rajoy ha centrat el seu discurs en la qüestió econòmica. El president espanyol ha tirat de xifres sobre atur, preus i creixement econòmic per justificar el 2014 com l'any de la recuperació. Aquesta és la paraula que ha fet servir per definir aquest Nadal, el "Nadal de la recuperació".

Rajoy assegura que "Espanya creix més que els socis europeus i és el país que més llocs de feina crea". Afirma que, en tres anys, "els espanyols han capgirat la situació del país" i treu pit de la gestió econòmica:

"Hem superat el pitjor de la crisi sense deteriorar l'essència dels serveis socials"

De cara al 2015, Rajoy promet un any bo i "si les condicions es mantenen, molt bo". Creu que serà molt millor que el 2014 i el defineix com "l'any de l'enlairament definitiu de l'economia".

"Solucionar problemes i no crear-ne"

En el seu discurs, Rajoy només ha fet dues breus mencions a Catalunya. Ha explicat que lamenta que "alguns han abandonat el que ha de ser una prioritat dels governants: solucionar els problemes, en lloc de crear-ne, i atendre el benestar de les persones".

Podem i l'estabilitat

Rajoy també ha fet un elogi de l'estabilitat en un moment en què les enquestes apunten a la irrupció de Podem en tots els parlaments, en l'espanyol i en els autonòmics. El president espanyol diu que "l'estabilitat fa avançar les societats".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut