París

Dotze detinguts a París en relació amb els atemptats de la setmana passada

Els detinguts estan acusats de facilitar suport logístic als germans Kouachi i a Amedy Coulibaly

Actualitzat

Detingudes almenys 12 persones a París aquesta matinada en relació amb els atemptats de la passada setmana a la capital francesa. Els investigadors creuen que aquestes persones van donar suport logístic i van facilitar armes, vehicles i apartaments, als autors dels atacs, els germans Kouachi i Amedy Coulibaly.

Les detencions les ha fet el cos d'operacions especials de la policia francesa, RAID, a Montrouge, Châtenay-Malabry, Epinay-sud-Seine, Fleury-Mérogis i Grigny, localitats de la perifèria parisenca.

Les operacions de seguretat coincideixen amb la visita a França del secretari d'Estat nord-americà, John Kerry. El president François Hollande l'ha emplaçat de bon matí a trobar plegats les respostes necessàries a l'amenaça jihadista. Kerry ha demanat disculpes per la seva absència en la gran manifestació contra el terrorisme del diumenge 11 a París.

Simultàniament, la policia alemanya ha dut a terme una desena d'escorcolls a Berlín i ha detingut dos ciutadans turcs, presumptament lligats a Estat Islàmic i sospitosos d'haver preparat un atemptat a Síria.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut