La platja de la Concha de Sant Sebastià guarnida amb llaços grocs
La platja de la Concha de Sant Sebastià guarnida amb llaços grocs
Londres

Donostia, Londres o París, "tenyits de groc" en una acció dels CDR internacionals

Punts emblemàtics d'una quinzena de ciutats del món es lleven vestits amb llaços grocs i cartells en protesta contra els empresonaments i l'aplicació del 155

RedaccióActualitzat

El Millennium Bridge de Londres, a tocar de la Tate Modern i de la catedral de St Paul, s'ha llevat aquest matí guarnit amb desenes de llaços de color groc.

 



Però no ha estat l'única ciutat europea on avui han arribat els llaços grocs. A Viena, l'acció de posar llaços grocs dels CDRs Internacionals s'ha fet al pont de Robauerbrücke.

 

 

La plaça 25 d'abril de Milà, la passarel·la Léopold Sedar Senghor de París o els voltants de l'Alexander Platz de Berlín també s'han omplert d'aquest símbol en protesta pels empresonaments dels líders polítics i civils catalans i per l'aplicació de l'article 155.

 


En una acció conjunta en una quinzena de ciutats, els Comitès en Defensa de la República Internacionals s'han coordinat per omplir de llaços grocs alguns dels llocs emblemàtics de les seves ciutats.

Aquesta és la primera activitat que han fet aquests CDRs, constituïts fa poc amb membres de la comunitat catalana resident a l'exterior i ciutadans d'altres països que "se solidaritzen amb la causa catalana". Els CDRs volen coordinar totes les mostres de solidaritat internacionals, ajudar a la difusió dels esdeveniments que passen a Catalunya i fer accions de protestes coordinades a diversos països.

Prohibeixen a TV3 i Catalunya Ràdio dir "consellers empresonats" o "president Puigdemont"

ARXIVAT A:
Govern empresonatArticle 155Eleccions 21DCDR
Anar al contingut