Hoquei herba

Doblet històric del Reial Club de Polo en el torneig de Reis d'hoquei herba

El Reial Club de Polo ha aconseguit aquest migdia un doblet històric en proclamar-se campió del torneig de Reis d'hoquei herba en les categories masculina i femenina, fet que no succeïa des del 1969. L'equip femení ha estat el primer de proclamar-se campió en derrotar el Leicester anglès per 3-1. Pel que fa al torneig masculí, el Polo ha guanyat el seu tercer títol consecutiu en imposar-se al Racing Club de França per 8-1 en el partit que ha tancat el torneig.

Actualitzat

El Reial Club de Polo de Barcelona ha rebut el millor regal de Reis que podia esperar en la competició que organitza cada any per aquestes dates. S'ha proclamat vencedor, tant en categoria masculina com femenina, en la 60a edició del Torneig Internacional de Reis d'hoquei herba. Feia 39 anys que l'entitat barcelonina no aconseguia fer el doblet. De fet, això abans només havia passat dues vegades els anys 1967 i 1969. L'equip masculí en tenia prou amb un empat contra el Racing Club de France per aconseguir un tercer guardó consecutiu. Han vençut i, a més, han golejat, per 8-1. En total n'han sumat 4 de 4 en el còmput de victòries.

Per la seva banda, les noies han aconseguit la victòria per 3-1 contra el Leicester en un partit en què les angleses no han posat les coses gens fàcils. Tot i això, el bon joc de les catalanes s'ha acabat imposant i l'equip recupera així un títol que no guanyava des del 2005.

Anar al contingut