Barcelona

Detingut un guàrdia urbà per agredir els Mossos a les portes d'una discoteca a Barcelona

La persona que s'ha identificat com a membre de la Guàrdia Urbana donava mostres de trobar-se visiblement alterada, s'ha enfrontat als agents i els ha agredit, alhora que s'ha resistit a la detenció

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona acusat d'agredir tres mossos d'esquadra a les portes d'una discoteca de la Barceloneta, a la qual han acudit alertats per uns incidents. Pel que sembla, l'agent de la Policia Local estava involucrat en els aldarulls.

Quan els Mossos hi han arribat, aquesta persona, que s'ha identificat com a membre de la Guàrdia Urbana, donava mostres de trobar-se visiblement alterada. L'home s'ha enfrontat als agents i els ha agredit, alhora que s'ha resistit a la detenció. Després de detenir-lo, una patrulla dels Mossos d'Esquadra ha conduït l'agent municipal a l'ambulatori de Perecamps de Barcelona per sotmetre'l a un reconeixement mèdic, com estableixen els protocols de la policia catalana en matèria de detencions.

A la sortida del centre sanitari, el guàrdia urbà ha tornat a enfrontar-se als agents que el custodiaven, i ha estat conduït als calabossos de la comissaria dels Mossos d'Esquadra, on ha passat la nit en qualitat de detingut.

L'home està pendent de passar a disposició judicial i se li imputen dos delictes d'atemptat contra agents de l'autoritat.

Anar al contingut