Un agent atura un vehicle a la carretera (Foto: ACN)
Un agent atura un vehicle a la carretera (Foto: ACN)
Vic

Detingut un conductor begut després de desinflar la roda per treure el parany que li immobilitzava el vehicle

Se l'acusa de conducció temerària i sota els efectes de l'alcohol i d'una falta de desobediència lleu.

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 23 anys per conducció temerària i sota els efectes de l'alcohol i per una falta de desobediència lleu: el noi va fugir del control dels Mossos, tot i que tenia la roda immobilitzada.

Els agents van aturar el jove, veí de Torelló, en un control d'alcoholèmia a Vic. El conductor es va negar a realitzar la prova tot i mostrar signes evidents d'embriaguesa, motiu pel qual se li va imputar un delicte contra la seguretat viària i se li va immobilitzar el vehicle. Un parell d'hores més tard, el cotxe va desaparèixer. Una patrulla va sortir a buscar-lo i el van trobar a la C-17, fent esses i sense pneumàtic.

Quan el conductor va veure que els Mossos el seguien, va intentar fugir creuant tres carrils, posant en greu perill la resta d'usuaris de la via. Es va quedar aturat al mig de la carretera i va poder ser detingut.

Al maleter del vehicle hi havia el parany d'immobilització que els agents li havien posat en una de les rodes i que el conductor havia tret desinflant el pneumàtic, que no va tornar a inflar.

Anar al contingut