Cabanes

Detenen un violador excarcerat per la doctrina Parot i un altre home per la mort d'una dona de 75 anys a Cabanes

Un dels dos detinguts és el violador reincident Antonio García Carbonell, excarcerat l'octubre del 2013, en aplicació de la doctrina Parot, després de passar 18 anys a la presó per diverses agressions sexuals i robatoris amb violència

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra ha detingut dos homes de 72 i 29 anys com els presumptes autors de la mort d'una dona de 75 anys a la població de Cabanes.

La dona de 75 anys va morir a l'Hospital Trueta de Girona el febrer del 2014 després que la van trobar lligada i colpejada en un descampat pròxim a la finca on residia.

Un veí la va trobar en estat de semiinconsciència. Va ser traslladada a l'hospital, on la seva salut va empitjorar i va ser portada a un coma induït del qual no es va poder recuperar com a conseqüència de les lesions sofertes per l'agressió i el posterior abandonament.

Els Mossos d'Esquadra han informat que acaben de detenir a Sabadell i a Mollet del Vallès dos homes, de 72 i 29 anys, com a presumptes autors de la mort de la dona. L'home de 72 anys és el violador reincident Antonio García Carbonell, excarcerat l'octubre del 2013, en aplicació de la doctrina Parot, després de passar 18 anys a la presó per diverses agressions sexuals i robatoris amb violència.

Els Mossos també van detenir divendres a la tarda, a Figueres, un tercer home de 69 anys com a presumpte encobridor dels fets.
La investigació continua sota secret de sumari i els detinguts passaran pròximament a disposició del Jutjat d'Instrucció encarregat del cas.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut