Talavera de la Reina

El presumpte autor de l'agressió d'una noia a la Diagonal s'entrega a la policia

El noi ha quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar. Els amics van penjar les imatges a les xarxes socials

Actualitzat

Divendres transcendien unes imatges que van encendre les xarxes socials. Un jove li clavava una puntada de peu a les cames a una noia al bell mig de la Diagonal de Barcelona sense solta ni volta. Un amic ho va gravar amb el mòbil i ho van penjar a internet. Començava aleshores el dispositiu per atrapar l'autor de l'agressió.

Els Mossos van demanar la col·laboració ciutadana per enxampar-lo i, al cap de quatre dies, el noi s'ha lliurat a la Policia Nacional a Talavera de la Reina (Toledo). Li han pres declaració i l'han deixat en llibertat amb càrrecs. Se li imputa un delicte de vexacions injustes, al qual se n'hi podria afegir un altre de lesió, ja que la noia va patir un esquinç.

En comprovar que el vídeo es convertia en viral, el noi i els amics que l'acompanyaven van esborrar els seus rastres de totes les xarxes socials. Però la col·laboració ciutadana ha fet efecte i, gràcies a la informació adreçada als cossos policials, els agents han estrenyut molt el cercle al voltant de Mario G. M., un noi de 24 anys de Talavera de la Reina que finalment ha decidit lliurar-se com a presumpte autor de l'agressió.

El noi va anar a Barcelona a passar el cap de setmana amb un grup d'amics. Els fets van passar durant la nit, quan el grup va sortir de festa i es va trobar amb la noia esperant creuar un pas de vianants a l'avinguda Diagonal. L'agressor s'hi va acostar per l'esquena i li va clavar una puntada de peu al bessó que la va fer caure al terra.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut