Entre els convocats per Del Bosque hi ha 7 blaugranes i Diego Costa (Foto: EFE).
Del Bosque ha donat la llista definitiva de convocats per al Mundial (Foto: EFE).
Futbol

Del Bosque dóna la llista definitiva per al Mundial amb set blaugranes i Diego Costa

El seleccionador Vicente del Bosque ha donat la llista dels 23 jugadors escollits per disputar el Mundial al Brasil. D'entre els convocats, destaca la presència de set jugadors del Barça i Diego Costa, recuperant-se d'un trencament muscular. Jesús Navas, en canvi, també recuperant-se d'una lesió, ha estat descartat.

Actualitzat

Després de la victòria de l'amistós davant Bolívia, el seleccionador Vicente del Bosque ha donat la llista dels 23 jugadors escollits per disputar el Mundial al Brasil. D'entre els convocats, destaca la presència de set jugadors del Barça i Diego Costa, recuperant-se d'un trencament muscular. Jesús Navas, en canvi, també recuperant-se d'una lesió, ha estat descartat.

Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets, Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Cesc Fàbregas i Pedro Rodríguez són els set homes del Barça que Vicente del Bosque ha escollit per endur-se al Mundial del Brasil. D'entre els vint-i-tres escollits també hi ha Diego Costa, recuperant-se del trencament muscular. Jesús Navas, en canvi, que també es trobava en una situació com Costa, ha estat descartat. El Madrid tindrà tres representants, el porter Iker Casillas, Sergio Ramos i Xabi Alonso. La resta de convocats, la formen els següents jugadors: Pepe Reina (Nàpols), David De Gea (Manchester United), César Azpilicueta (Chelsea), Javi Martínez (Bayern Múnich), Raúl Albiol (Nàpols), Juanfran Torres (Atlètic de Madrid), Koke Resurrección (Atlètic de Madrid), David Silva (Manchester City), Juan Mata (Manchester United), Santi Cazorla (Arsenal), David Villa (Atlètic de Madrid) i Fernando Torres (Chelsea).

Anar al contingut