Girona

Controlats tots els incendis de l'Alt Empordà

Els bombers han aconseguit controlar els incendis que encara cremaven a l'Alt Empordà. Han donat per extingits els de Palau de Santa Eulàlia, Campmany i Cistella, mentre que els de Ventalló i Navata estan controlats. Al llarg de la nit, dues dotacions terrestres continuaran treballant a la zona Ventalló i sis ho faran a Navata. En total, s'han cremat més de 2.000 hectàrees.

Actualitzat

Després de moltes hores de feina, els bombers han pogut extingir els focs que encara cremaven a Palau de Santa Eulàlia, Campmany i Cistella, i han controlat els de Ventalló i Navata.

L'alcalde de Navata, Jaume Homs, ha apuntat en una entrevista a Catalunya Ràdio que el punt on es va originar l'incendi era una zona d'ombra i que hi ha massa coincidències que li fan pensar que el foc podria haver estat provocat.

Aquest matí han pogut extingir també els incendis de Siurana i Llers. En el cas de Siurana, segons les dades dels agents rurals, de les nou hectàrees afectades, una i mitja corresponen a massa forestal, segons fonts de la Generalitat. En aquests moments ja no opera cap unitat de bombers ni a Siurana ni a Llers.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut