Damasc

Confusió a Síria per un possible atac contra el president Bashar al-Assad a Damasc

L'oposició siriana assegura que uns projectils llançats pels rebels han impactat contra el comboi del president Bashar al-Assad quan es dirigia a una mesquita. El règim nega l'atemptat i difon aquestes imatges del mandatari sirià per demostrar que està sa i estalvi.

RedaccióActualitzat
L'oposició siriana assegura que uns projectils llançats pels rebels han impactat contra el comboi del president Bashar al-Assad quan es dirigia a una mesquita. El Ministeri d'Informació de Síria ha desmentit l'atac amb morters i ha difós unes imatges del mandatari sirià, presumptament d'aquest dijous al matí, per demostrar que està sa i estalvi durant les pregàries per la festivitat de l'Eid, el final del Ramadà.

Aquest matí la televisió àrab, Al-Arabiya, citant un general opositor, ha informat que diverses granades de morter havien impactat contra el seguici del president quan es dirigia a resar amb motiu de la festa que marca el final del Ramadà. Però tot seguit la televisió pública siriana ha mostrat imatges d'Al-Assad resant il·lès, a la mesquita d'Anas Bin Malek de Damasc.

Un activista del grup rebel Brigada a l'Islam també havia informat que diversos coets havien impactat contra la caravana de vehicles on anava Al-Assad.

L'ONG, Observatori dels Drets Humans, ha informat de l'esclat de diversos obusos de morter al sector de Malki, prop de la mesquita on ha resat el president sirià, però no ha fet balanç de víctimes ni destrosses materials.

Activistes de l'oposició i diversos testimonis asseguren, a més, que s'han sentit diverses explosions al barri on viu Bashar al-Assad, que ara està acordonat per les forces de seguretat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut