Captura de pantalla de la pàgina d'inici de Parlem.
Parlem aspira a convertir-se en la quarta operadora de telefonia mòbil a Catalunya en un termini de cinc anys.
Barcelona

Comença a funcionar Parlem, la nova operadora de telefonia catalana

Els propietaris aspiren a convertir-la en la quarta operadora de telefonia mòbil a Catalunya en un termini de cinc anys

RedaccióActualitzat

Aquest dijous comença a funcionar Parlem, la nova operadora de telefonia a Catalunya. La companyia ofereix serveis de veu i dades tant a particulars com a empreses i els propietaris aspiren a convertir-la en la quarta operadora de telefonia mòbil a Catalunya en un termini de cinc anys.

De moment, Parlem utilitza la xarxa d'Orange per oferir el servei de telefonia mòbil als particulars, i de mòbil, fix i banda ampla a les empreses. Aquests serveis, però, s'ampliaran a particulars a partir del primer trimestre de l'any que ve i a partir d'aleshores la companyia completarà l'oferta per a tots els mercats amb els serveis relacionats amb el Quad Play, afegint televisió i continguts.

"Parlem" presenta una gamma de tarifes per a particulars i empreses en contracte i prepagament amb l'objectiu ''d'oferir les millors solucions al seu preu real'', segons la companyia.

El nou operador preveu arribar als 7.000 clients a finals d'any i als 100.000 durant l'any 2015.

Aquest dimecres la companyia catalana ja ha fet diversos actes previs a l'estrena. L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha estat l'encarregat de fer la primera trucada de Parlem, acompanyat de l'enginyer en telecomunicacions Ernest Pérez-Mas, fundador i conseller delegat de l'empresa.


 

Anar al contingut