Palma

Centenars de manifestants es concentren a prop dels Jutjats de Palma a l'arribada de la infanta Cristina

Centenars de manifestants es concentren prop dels Jutjat de Palma a l'arribada de la infanta Cristina. Les protestes van de la reivindicació del català a l'escola i la república o contra l'ERO a Coca-Cola.

RedaccióActualitzat
La declaració de la infanta ha generat gran expectació i centenars de persones, de diversos col·lectius, han intentat acostar-se als Jutjats de Palma per protestar.

Les mesures de seguretat, amb un desplegament policial de més de 200 policies, no han permès als manifestants acostar-se a la rampa d'accés als jutjats i s'han concentrat a l'avinguda Alemanya de Palma. Per tant, no han pogut veure la infanta en cap moment, com sí que van poder les dues vegades que va declarar Iñaki Urdangarin, però han escridassat la filla del rei quan arribava amb cotxe.

Els manifestants han cridat consignes a favor de la república i del jutge Castro. També s'hi han vist moltes pancartes en contra de les retallades i a favor del català a l'escola balear.

Els concentrats, entre els quals hi ha treballadors de Coca-cola afectats per un expedient de regulació, també protesten contra les mesures econòmiques del govern espanyol i contra la corrupció.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut