Hoquei patins

Catalunya apallissa el Brasil 9-1 i jugarà la seva tercera final consecutiva de la Copa Amèrica

Catalunya ha complert amb el paper de favorit i s'ha classificat còmodament per a la final de la Copa Amèrica d'hoquei patins. La selecció dirigida per Jordi Camps no ha donat opcions al Brasil i s'ha acabat imposant per un contundent 9-1. La quadribarrada jugarà així la seva tercera final consecutiva d'una competició que, malgrat tot, encara no ha guanyat. En les dues edicions anteriors, va caure davant l'Argentina, un rival que tornarà a creuar-se en el seu camí després de derrotar Xile en la segona semifinal del torneig per 6-2.

Actualitzat
El Brasil ha plantat cara a Catalunya durant els primers cinc minuts de partit i després, quan Titi Roca ha marcat l'1-0, només ha pogut rendir-se a la clara superioritat de la quadribarrada. Els homes de Jordi Camps no han hagut de fer gaire per doblegar una dèbil selecció "canarinha". Així, el primer temps ja ha acabat amb un còmode 3-0 gràcies als dos gols de Gual i Bargalló.

Ha estat durant el segon temps, però, quan Catalunya ha deixat sentenciada la semifinal. Només començar la represa Mia Ordeig feia el 4-0 amb un xut creuat. Immediatament després Didi errava una falta directa per als sud-americans i en el minut posterior Bargalló i Ordeig de nou situaven el 6-0 en el marcador. Sense temps per permetre una tímida reacció brasilera, Bargalló tancava el seu compte particular fent el 7-0 amb una canonada. Romà Bancells signava el 8-0 i Leandro, ja a les acaballes, marcava el gol de l'honor dels brasilers. Amb el temps reglamentari pràcticament exhaurit, Torra segellava el triomf amb el 9-1 definitiu.

D'aquesta manera Catalunya intentarà diumenge treure's l'espina per les derrotes patides en les finals del 2007 a Refice (Brasil) i en la del 2008 a Buenos Aires. En tots dos casos, els catalans van caure davant l'Argentina. L'"albiceleste" tornarà a ser el rival de Catalunya en la final d'enguany després de derrotar Xile en la segona semifinal per 6-2.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut