Catalunya Ràdio convida els oients a celebrar el Nadal i fer cagar el Tió Solidari al Born Centre Cultural

Aquest dimecres, 24 de desembre, "El matí de Catalunya Ràdio" viurà una edició especial festiva i solidària per celebrar el Nadal, amb Mònica Terribas i totes les veus de l'emissora. Els realitzadors faran cagar el Tió Solidari amb tots els nens i nenes que hi vulguin participar al Born Centre Cultural de Barcelona, on també se celebrarà la final de la Copa Enigmàrius i es cantarà la nadala d'"Els optimistes".

Catalunya Ràdio celebra el Nadal amb els oients, aquest dimecres, amb un programa festiu i solidari al Born Centre Cultural de Barcelona. Entre les 8 del matí i les 2 del migdia, Mònica Terribas conduirà una edició especial d'"El matí de Catalunya Ràdio" amb actuacions musicals, entrevistes i tertúlies, i amb els realitzadors fent cagar el Tió Solidari amb els més petits. Durant tot el matí, els oients que assisteixin a l'emissió en directe podran contribuir a engreixar el tió, de vuit metres de llargada, amb aliments per a nadons, dins la campanya del Banc dels Aliments.

La programació més festiva i solidària arribarà a partir de les deu, amb les actuacions en directe de Gossos, Marc Parrot, Fundación Tony Manero, The Mamzelles, Andreu Rifé, Àngel Llàcer i Manu Guix amb el musical d'"El Petit Príncep", Joana Serrat, Guillamino i The Pinker Tones, Sidonie, Delafé y Las Flores Azules, Toni Albà i Fermí Fernández amb un gag d'"Histèria sagrada" i Pastorets Rock. Entre les actuacions, els nens i nenes faran cagar el tió molt ben acompanyats per les veus de Catalunya Ràdio:

   A les 10.50, amb Sílvia Cóppulo, Pere Tapias, Xavier Graset i Rita Marzoa.
   A les 11.50, amb Pere Escobar, David Clupés, Robert Prat i Oriol Rodríguez.
   A les 12.50, amb Xavi Rosiñol, Fel Faixedas, Carles Xuriguera, Quim Rutllant i Ester Plana.
   A les 13.50, amb Manu Guix i Sergi Vives, Xavier Solà, Eva Compta i Montse Sánchez.

A partir de les onze, hi haurà la final de la Copa Enigmàrius amb Màrius Serra, cap a les dotze apareixerà el Mag Lari amb un dels seus trucs de màgia i, tot seguit, el mestre pastisser Oriol Balaguer farà torrons en directe. El punt final del programa el posarà la nadala d'"Els optimistes", que cantaran els realitzadors de Catalunya Ràdio i tot el públic que s'hi vulgui afegir.

 

El 7è Tió Solidari amb el Banc dels Aliments

Els moments més especials de la campanya del Tió Solidari amb el Banc dels Aliments es viuran durant la programació especial de Catalunya Ràdio al Born Centre Cultural, on es recolliran aliments per engreixar el tió que faran cagar els nens i nenes amb les veus de l'emissora.

Aquesta és la setena edició el Tió Solidari, que recorda la tradició de fer cagar el tió als més petits i recull menjar per a nadons. Una iniciativa amb la qual Catalunya Ràdio manté el seu compromís amb la fundació del Banc dels Aliments.

Fins al 5 de gener, les persones que vulguin col·laborar amb la campanya poden adquirir vals solidaris d'un euro als establiments Bonpreu, Esclat i Abacus cooperativa, que també ofereix la possibilitat de comprar-ne a la seva botiga online. Els diners que es recullin es destinaran a lots per a infants amb mancances alimentàries.

 

Catradio.cat  

Facebook.com/catradio

Twitter.com/CatalunyaRadio

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut