Cassà de la Selva

Cassà de la Selva decreta dol oficial per la mort de Neus Terradas i les banderes ja onegen a mig pal

L'alcalde de Cassà de la Selva, Carles Casanova, ha decretat dol oficial per la mort d'una de les desaparegudes al riu mexicà Gallinas, Neus Terradas, i les banderes del consistori ja onegen a mig pal. Casanova ha destacat que encara els queda "un bri d'esperança" de trobar en vida les altres dues joves que van ser engolides pel riu.

Actualitzat
Casanova ha denunciat que les noies "no van ser advertides" que es prohibia la navegació pel riu per l'augment del cabal a causa de les pluges.

El mal temps ha dificultat molt les tasques dels serveis de rescat, especialment per via aèria, tot i que els responsables de protecció civil del país han assegurat que la millora de les condicions meteorològiques en les últimes hores podria ajudar a agilitzar les feines de rescat. A hores d'ara les tasques de rescat estan aturades i es reprendran quan es faci de dia.

L'accident va passar dimecres al riu Gallinas, quan la barca sense motor que utilitzaven els joves per creuar el riu va bolcar com a conseqüència del mal temps. Dos companys de Barcelona i el patró de l'embarcació van aconseguir sortir de l'aigua pels seus propis mitjans.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut