"El club dels perfectes" narra les peripècies que passen un oncle i el seu nebot en un hotel balneari de la Costa Brava. (Font: La Campana)
"El club dels perfectes" narra les peripècies que passen un oncle i el seu nebot en un hotel balneari de la Costa Brava. (Font: La Campana)
Sabadell

Carles Porta guanya el Premi Pere Quart d'humor i sàtira

El periodista lleidatà Carles Porta és el guanyador del 24è Premi Pere Quart d'humor i sàtira, dotat amb 12.000 euros. El guardó, convocat per l'Ajuntament de Sabadell i Edicions la Campana, ha premiat la novel·la "El club dels perfectes", una sàtira sobre el culte el cos que narra les peripècies que passen un oncle i el seu nebot en un hotel spa de la Costa Brava. Aquest és el segon llibre que publica Porta. Ara fa cinc anys va treure "Tor. Tretze cases i tres morts", en el qual s'endinsava pels carrers d'aquest petit poble del Pirineu català amb diverses famílies enfrontades.

Actualitzat
"El club dels perfectes" està basat en una experiència personal de Porta i el seu oncle, que pesava més de 110 quilos, en un balneari de la Costa Brava, envoltats de persones que s'autodenominaven membres d'aquest club que se sotmetien a règims, pílings, dutxes escoceses i tot tipus de tractaments de bellesa.

A més de la seva faceta d'escriptor, el flamant premi Pere Quart, prossegueix amb els seus projectes en el sector audiovisual, amb el programa "Bocamoll" de TV3, l'adaptació de la novel·la "El mecanoscrit del segon origen", de Manuel de Pedrolo, i a punt d'estrenar el primer documental en 3D sobre toros.

Carles Porta ha treballat en diferents mitjans de comunicació com el diari "Segre" o TV3, on ha format part de l'equip del "30 minuts", ha dirigit el programa "Efecte mirall", i ha treballat als serveis informatius.
Anar al contingut