Tiana

Capturat als boscos de Montornès del Vallès el toro fugit fa tres mesos d'una finca forestal de Tiana

Ha costat més de tres hores, però, al final, l'operatiu, format per quinze persones ajudades per gossos, ha aconseguit encerclar el toro prop del turó del Telègraf i sedar-lo amb tres dards anestèsics. El vedell, que té dos anys i mig i pesa 350 quilos, no s'ha arribat a adormir, i l'han estirat fins al remolc que l'ha portat a Espolla. Allà conviurà amb altres animals de la seva espècie.

RedaccióActualitzat
En les últimes hores els agents forestals han capturat als boscos de Montornès del Vallès el toro que es va escapar fa tres mesos d'un ramat d'una finca forestal de Tiana. Ha costat més de tres hores, però, al final, l'operatiu, format per quinze persones ajudades per gossos, ha aconseguit encerclar-lo prop del turó del Telègraf i sedar-lo amb tres dards anestèsics.

El vedell, que té dos anys i mig i pesa 350 quilos, no s'ha arribat a adormir, i l'han estirat fins al remolc que l'ha portat a Espolla, a l'Alt Empordà. Allà conviurà amb altres animals de la seva espècie, que estan en perill d'extinció.

El semental, del ramat de vaques de Ca l'Andreu de Tiana, ja havia fugit un parell de cops abans. La finca on era, al Parc de la Serralada de Marina, té una tanca perimetral amb doble fil elèctric. La travessa un camí privat, però d'accés públic. Algú va deixar la porta oberta i el semental es va escapar.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut