A través del web verkami, els activistes volen aconseguir 70.000 euros per reconstruir Can Vies.
A través del web verkami, els activistes volen aconseguir 70.000 euros per reconstruir Can Vies.
Barcelona

Campanya de micromecenatge per reconstruir Can Vies

A través del web verkami, els activistes volen aconseguir 70.000 euros per reconstruir l'edifici i fer front als costos de la defensa dels detinguts

RedaccióActualitzat

Els ocupes de Can Vies, al barri de Sants de Barcelona, ja han començat la campanya de micromecenatge amb la qual pretenen reconstruir l'edifici i fer front als costos de la defensa dels detinguts. A través del web verkami, els activistes volen aconseguir 70.000 euros. En el seu primer dia a les 20 hores han aconseguit 4.310 euros, segons consta a la web del projecte.

D'aquests ingressos, 40.000 es volen destinar a assegurar l'estructura de l'edifici i a fer una placeta a la zona enderrocada. I amb els 30.000 restants es vol sufragar el cost dels advocats dels detinguts durant els aldarulls i a presentar denúncies contra els Mossos, per actuacions com l'encapsulació de manifestants el 31 de maig. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", el nou director general de la policia, Albert Batlle, ha defensat aquella actuació, però ha obert la porta a analitzar-la.

Aquest dijous, el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, compareixerà al Parlament per donar explicacions sobre les actuacions policials relacionades amb el conflicte de Can Vies.

Anar al contingut