Barcelona

Calen foc en una nau industrial de Barcelona amb 14 immigrants dins

Sis dels immigrants van quedar atrapats per les flames i van intentar salvar-se fugint per la teulada de l'edifici

RedaccióActualitzat

Un home va incendiar aquest dimarts una nau industrial del barri de Sant Martí de Barcelona on vivien una vintena de subsaharians, segons l'ACN. En aquell moment, hi havia 14 persones dins. Les flames es van escampar de pressa. Vuit es van poder escapar però sis d'ells van quedar atrapats i van intentar salvar-se fugint per la teulada de l'edifici. Treballadors de naus veïnes han explicat que els immigrants van estar a punt de saltar al carrer, però finalment els van aconseguir tranquil·litzar i els van facilitar la baixada a través del terrat d'una nau veïna.

L'atacant exigia cada mes als immigrants un lloguer de 40 euros a cadascun, tot i que la nau no era de propietat seva. Aquest cop, però, van negar-se a pagar perquè no "era final de mes". La resposta de l'agressor va ser tornar amb 5 persones de la seva família per apallissar-los, tancar-los dins la nau i calar-hi foc.

Arran dels fets, un dels immigrants va quedar ferit de poca gravetat i tots ells han perdut les seves pertinences. A més, la porta d'entrada de la nau, que ja tenia danys estructurals importants, ha estat tapiada.

Els Mossos ja han detingut l'agressor, de 24 anys, acusat dels delictes d'incendi, amenaces, coaccions, resistència i desobediència a agents de l'autoritat i danys. També s'ha detingut la seva dona per atemptat contra agents de l'autoritat perquè va agredir els agents que reduïen el seu marit.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut