La Sénia

Incorporen una càmera tèrmica al dispositiu per localitzar la lleona de la Sénia

El dispositiu que busca la lleona pel Montsià ha incorporat una càmera tèrmica per buscar-la. El nou sistema per detectar l'animal s'ha instal·lat en un helicòpter. La recerca se centra en un radi d'uns quatre quilòmetres al voltant de la Sénia. El cap d'agents rurals de les Terres de l'Ebre, Miquel Àngel García, ha explicat que s'ha incorporat aquesta càmera tèrmica "en col·laboració amb el Servei Català de Trànsit, amb un helicòpter per intentar localitzar-la". L'última pista que es té de la lleona és que dilluns a la nit va estar remenant un contenidor de pollastres morts en una granja de la partida de la Menescala.

Actualitzat
Gran dispositiu per terra i aire per trobar la lleona al massís del Port, a prop de la Sénia, al Montsià. Ja són dos helicòpters i mig centenar d'agents de tots els cossos policials els que busquen l'animal, que corre sense control almenys des de fa quatre dies.

L'últim cop que se'l va veure va ser dilluns al vespre, a prop d'una granja d'on sembla que es va endur pollastres morts d'un contenidor i on s'ha aprofitat per muntar un dispositiu, per si la lleona hi torna.

El neguit dels pagesos

Els pagesos
de la zona van a treballar amb neguit i la psicosi és tan gran que alguns van armats, per por de trobar-se l'animal. La por va fer que ahir, a Xerta, a uns 40 quilòmetres de la Sénia, un veí va declarar haver-la vist i l'Ajuntament fins i tot va fer un pregó per advertir la població. Però les autoritats no creuen que l'animal hagi pogut recórrer tanta distància.
Anar al contingut