Busquen un ultralleuger desaparegut amb una monitora i un alumne, veí de Barcelona de 43 anys.
Busquen un ultralleuger desaparegut amb una monitora i un alumne, veí de Barcelona de 43 anys.
Baix Empordà

Busquen un ultralleuger desaparegut a l'Empordà

Els Mossos d'Esquadra busquen un ultralleuger desaparegut amb dues persones a bord després d'enlairar-se des de l'aeròdrom del municipi de Pals, segons informa la policia. L'aparell es va enlairar aquest diumenge a les dotze del migdia amb una monitora i un alumne, veí de Barcelona de 43 anys.

RedaccióActualitzat

Mossos d'Esquadra i Bombers busquen des d'aquest diumenge un ultralleuger de l'escola de vol Aeroclub Empordà que es va enlairar a les 12.00 de l'aeròdrom de Pals (Baix Empordà) amb una monitora i un alumne, veí de Barcelona de 43 anys, en unes pràctiques de vol.

Segons han explicat els Mossos, l'aparell havia de tornar a les 14.00, però no ho va fer. Va ser a les 17.00 quan se'n va denunciar la desaparició i va començar la recerca. La família ha explicat a TV3 que la monitora era "molt experta" i que l'aparell era "nou" i no s'expliquen què ha pogut passar.

A les feines de recerca hi participen sis patrulles de seguretat ciutadana, un grup de muntanya i fins que s'ha fet fosc també un helicòpter, segons fonts dels Mossos d'Esquadra. La recerca terrestre continua i s'està fent a la zona de Torroella, al massís del Montgrí i també per les Gavarres i les illes Medes. Aquest dimarts al matí es reprendrà la recerca amb helicòpter i una unitat subaquàtica, i es podria incrementar el nombre de patrulles de seguretat ciutadana, segons han informat els Mossos.

La policia ha explicat que al matí l'helicòpter ha contactat per ràdio amb un altre ultralleuger. Els integrants d'aquest han declarat que diumenge van veure "un aparell com el descrit per la zona de les illes Medes". La recerca en aquest punt, però, tampoc ha donat fruits.

Les tasques de recerca s'han aturat a la tarda i la previsió és que es reprenguin novament aquest dimarts a partir de les 10.00.

Anar al contingut