L'estació d'esquí de Boí Taüll, la temporada passada
L'estació d'esquí de Boí Taüll no tancarà aquest hivern (Foto: ACN).
La Vall de Boí

Boí Taüll podrà obrir aquesta temporada amb una injecció econòmica d'un grup immobiliari

El grup immobiliari Nozar aportarà els diners en forma de crèdit perquè l'estació d'esquí de Boí Taüll no hagi de ser intervinguda pel Govern.

RedaccióActualitzat
L'estació d'esquí de Boí Taüll podrà obrir la pròxima temporada sense necessitat d'intervenció de la Generalitat.

El grup immobiliari Nozar, propietari del 98% de les accions de l'empresa de Boí Taüll, aportarà 800.000 euros en forma de crèdit per cobrir la part del pressupost que no s'arriba a ingressar amb els forfets i l'explotació dels sis hotels que finalment no hauran de tancar.

Així, els 90 treballadors afectats per l'Expedient de Regulació d'Ocupació podran tornar a la feina.

L'Alta Ribagorça ha rebut la notícia amb esperances que la comarca pugui mantenir el desenvolupament econòmic d'hivern que, en gran part, passa pel manteniment de l'estació d'esquí.

L'alcalde de la Vall de Boí, Joan Peralada, ha definit la decisió com una gran notícia per a la comarca. Segons Peralada, els propietaris de Boí Taüll han treballat "intensament tot l'estiu perquè l'estació pugui obrir" i finalment "s'ha trobat la solució".

Ara, l'operació està a l'espera del vistiplau del jutjat mercantil número 5 de Barcelona. L'empresa propietària, en concurs de creditors, ha demanat també renegociar el seu deute.
Anar al contingut