La nova gran àrea per a gossos de 700 m2 al districte de Nou Barris de Barcelona
La nova gran àrea per a gossos de 700 m2 al districte de Nou Barris de Barcelona
Barcelona

Barcelona estrena la primera gran àrea d'esbarjo per a gossos de 700 metres quadrats a Nou Barris

L'Ajuntament de Barcelona vol que cadascun dels deu districtes compti amb un espai d'aquestes dimensions

Actualitzat

El districte barceloní de Nou Barris ha inaugurat la primera gran àrea d'esbarjo per a gossos de la ciutat.

Es tracta d'un espai tancat d'una extensió de 700 metres quadrats específic per a l'esbarjo de gossos i propietaris que s'ubica dins l'àrea verda compresa entre l'avinguda Meridiana, la via Favència i el carrer de la Cooperació.

 

El projecte ha costat 600.000 euros i forma part d'una zona verda de 2.695 m2 de superfície total.

Tanca d'1,80 metres, abeurador i sistema de reg

L'àrea d'esbarjo per a gossos està envoltada per una tanca d'1,80 metres. Està feta de materials que no ocasionin danys a les extremitats i no permetin que els gossos hi puguin passar el cap.

 

A dins de l'àrea, hi ha arbrat de fulla caduca, bancs, papereres, elements de joc especials i un abeurador per als gossos.

Campanya de sensibilització

L'ajuntament fa coincidir la inauguració amb una campanya d'informació i sensibilització per donar a conèixer el nou espai i difondre consells i bones pràctiques per als propietaris.

La cinquena tinent d'alcalde i regidora de Nou Barris, Janet Sanz, ha explicat que volen una àrea com aquesta a cadascun dels districtes:

"Barcelona vol ser ciutat amiga dels animals. Aquest primer espai d'esbarjo per a gossos que inaugurem avui a Nou Barris és un pas endavant per generar espais de convivència. Seguirem treballant amb entitats veïnals i associacions animalistes per crear espais com aquest als deu districtes de la ciutat."

Anar al contingut