Mundials de natació

Barcelona dóna la benvinguda als esportistes de més de 200 països que participaran als Mundials de natació

Avui, a tres quarts de 10, es donarà el tret de sortida a aquests mundials. Serà una cerimònia farcida de música, aigua i moltes sorpreses de la qual s'estan ultimant els detalls en aquestes hores prèvies. Al Palau Sant Jordi, els operaris han continuat treballant en tots els detalls que han de permetre que demà, durant la cerimònia, tot surti rodat. TV3 l'oferirà en directe.

Actualitzat
Les principals estrelles internacionals de la natació estan citades aquests dies a Barcelona. Avui, a tres quarts de deu, es donarà el tret de sortida a aquests Mundials. Serà una cerimònia farcida de música, aigua i moltes sorpreses de la qual s'estan ultimant els detalls en aquestes hores prèvies.

Al Palau Sant Jordi, els operaris han continuat treballant en tots els detalls que han de permetre que, durant la cerimònia, tot surti rodat. A la sala de premsa habilitada al mateix Sant Jordi, s'hi han trobat l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el president de la Federació Internacional de Natació, Julio Maglione, per donar la benvinguda oficial als 2.500 atletes que competiran en aquests Mundials, en els quals la capital catalana vol impressionar el món. Tot això, en directe per TV3 i Esport3.

L'alcalde de la capital catalana, Xavier Trias, ha confiat que BCN2013 esdevinguin "els millors Mundials de natació de la història". "Barcelona serà el centre de l'esport mundial", ha afirmat el president de la FINA, que ha lloat les diferents instal·lacions on es desenvolupa la competició: el Palau Sant Jordi, les Piscines Bernat Picornell, la Piscina Municipal de Montjuïc i el Moll de la Fusta. "Tornem a Barcelona després d'un extraordinari Mundial el 2003. Cada instal·lació té la seva història, amb un passat excel·lent, i ara s'han modernitzat perquè estiguin al màxim nivell".

El Dr. Maglione ha destacat que BCN2013 batrà el rècord de participants en uns Campionats del Món, amb 2.293 esportistes de 181 federacions diferents. "Afegint els tècnics i tots els que col·laboren en la preparació dels esportistes arribarem a més de 3.000 persones", ha indicat.

Igualment, el màxim mandatari de la FINA ha subratllat que el senyal arribarà a 210 territoris, i ha confiat a superar la difusió dels anteriors Mundials a Roma i Xangai, "on vam arribar a una audiència acumulada de 3.500 milions de teleespectadors".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut