Barcelona

Artur Mas revela el recargolat misteri de les nou senyeres

El misteri de les nou senyeres ha estat destapat. En realitat, s'ha sabut que no hi havia cap misteri, però per mantenir l'expectativa i l'atenció, se'n poden inventar i això és el que va fer el president de CiU, Artur Mas, el qual, aquest dilluns, ha revelat als periodistes per què en les seves compareixences, des de la declaració institucional del 5 d'octubre, l'acompanyen nou senyeres. Mas ha dit que, de fet, no hi havia cap raó concreta però com que els periodistes s'hi van interessar, va fabricar un relat recargolat que ha revelat, com va prometre, l'endemà de les eleccions.

Actualitzat
Ha dit que les nou senyeres tenen a veure amb un conte, una persona, una institució i un país.

El conte és "El petit príncep", un dels preferits de Mas. Extreu el número 9 sumant les xifres de l'asteroide on viu el protagonista del relat: B612.

La persona és ell mateix, que té 54 anys, dues xifres que també sumen 9.

Més revelacions: la institució és la Generalitat, ja que Mas es convertirà en el 129è president de Catalunya; i el país és Catalunya, un nom amb 9 lletres.

Per acabar-ho d'adobar i si calia un altre motiu que donés el número màgic de 9, Mas ha afegit que el seu ideari programàtic es pot resumir en 9 paraules que comencen per "c": creixement, creativitat, coneixement, cultura, civilitat, cohesió, coresponsabilitat, capitalitat i Catalunya.



ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut