Futbol

Andreu Subies derrota Jaume Llauradó a les urnes i és el nou president de la Federació Catalana de Futbol

Andreu Subies és el nou president de la Federació Catalana de Futbol. Subies ha estat el guanyador de les eleccions que s'han celebrat aquest dissabte i en què tenia com a rival Jaume Llauradó. Del total dels 1.200 clubs amb dret a vot, n'han votat 832, un 63% del cens. D'ells, 419 han estat favorables a Subies i 348 a Llauradó. Només 71 vots de diferència faran que Subies agafi el relleu de Jordi Casals i miri de pacificar un ens federatiu que ha passat uns últims mesos molt convulsos i que ha tingut quatre presidents diferents en els últims sis anys.

Actualitzat
Andreu Subies és el nou president de la Federació Catalana de Futbol després de guanyar les eleccions al seu oponent, Jaume Llauradó. Dels 781 vots totals, Subies ha sumat 419 sufragis (53,6%) per 348 del seu rival (44,6%), mentre que hi ha hagut quatre vots nuls i 10 en blanc.

En unes eleccions que han registrat un 63% de participació sobre el total del cens, Subies, que partia com a favorit després de presentar més avals que el seu contrincant, s'ha imposat per un estret marge, de només 71 vots de diferència.

Subies, de 41 anys i nascut a Benavent, és el quart president elegit en els últims sis anys i serà president de la Federació Catalana per als pròxims sis anys. A més, haurà de deixar el càrrec de regidor de l'Ajuntament de Benavent per la incompatibilitat que genera el nou decret que regula les entitats esportives.

A partir d'ara, Andreu Subies agafa el relleu de Jordi Casals amb l'objectiu d'intentar pacificar el dia a dia d'una federació convulsa, que ha tingut eleccions quatre vegades en sis anys. Llauradó, per la seva banda, etern aspirant a la presidència del FC Barcelona, tampoc ha tingut sort en aquesta nova aventura electoral.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut