Albert Sánchez Piñol escriu a la terrassa de casa seva.
Albert Sánchez Piñol escriu a la terrassa de casa seva.
Barcelona

Albert Sánchez Piñol prepara la segona part de "Victus"

L'escriptor ha mostrat en exclusiva a "Els matins" de TV3 els primers paràgrafs de la novel·la on reapareix Martí Zuviria

RedaccióActualitzat

Albert Sánchez Piñol prepara la segona part de "Victus". Així ho ha anunciat l'escriptor que ha desvelat, en exclusiva al programa "Els matins" de TV3, els primers paràgrafs de la continuació de la novel·la sobre la desfeta de 1714.

Vae Victus

 

 

 

L'escriptor, a qui no li agraden les multituds, s'ha allunyat aquest 23 d'abril, com sempre, de la voràgine del dia de Sant Jordi i s'ha tornat a escapar de la firma d'exemplars.

Refugiat a casa seva, aquests dies escriu la continuació de "Victus", el llibre que va ser rècord de vendes l'any passat, amb més 200.000 exemplars en castellà i català.

El títol: "Vae Victus"

Sánchez Piñol diu que sempre va pensar que les aventures del protagonista, Martí Zuviria, haurien de continuar més enllà de 1714. I ja té nom per a la novel·la: "Vae Victus", o sigui, "Ai dels vençuts". Aquí podeu llegir els primers paràgrafs de la continuació, que torna a mencionar l'Onze de Setembre.

11 Setembre
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut