Sant Joan Despí

Albert Om, amfitrió excepcional en la tercera temporada d'"El convidat"

Albert Om tornarà a ser el convidat de tretze personatges més. Dilluns al vespre s'estrena la tercera temporada del programa amb el primer dels entrevistats: l'expresident Jordi Pujol.

RedaccióActualitzat
El dilluns 17 de setembre, Albert Om torna a TV3 amb l'estrena de la tercera temporada d'"El convidat", un programa que arriba avalat per l'èxit de les dues primeres temporades, amb una quota de pantalla del 24% i un Premi Ondas. Una de les novetats destacades d'enguany és que, en un dels 13 capítols, es canvien els papers. Albert Om serà l'amfitrió i Ferran Adrià serà el convidat. I és que el cuiner passarà el cap de setmana a casa del periodista.

La temporada comença, però, amb un plat fort. Om visitarà Jordi Pujol a casa seva, en un cap de setmana que comença amb un repte: "President, no parlarem de política". També coneixerà el món més íntim de Josep Carreras i la seva família, conviurà durant dos dies en una caravana de vuit metres quadrats amb el corredor de muntanya Kilian Jornet, ingressarà dos dies a la clínica Barraquer, s'endinsarà en el dia a dia d'una comunitat budista al carrer Balmes de Barcelona per conèixer el representant del dalai-lama a Europa, el lama Wangchen, i passarà un cap de setmana gitano amb el rei de la rumba, Peret.

Neus Català, l'única dona catalana que ha estat en un camp de concentració nazi i que continua viva; el filòsof Xavier Rubert de Ventós; la monja de carrer Maria Victòria Molins, que es dedica a ajudar i a fer visible el món més marginal del Raval de Barcelona; la cantant Núria Feliu, i el perruquer Lluís Llongueras completen la temporada del programa.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut