Barcelona

Ada Colau liderarà la candidatura de Guanyem, ICV-EUiA, Podem i Procés Constituent

Aquestes formacions han arribat a un principi d'acord a les últimes hores de cara a les eleccions municipals

RedaccióActualitzat

Ada Colau encapçalarà la candidatura conjunta de Guanyem, Podem, Procés Constituent i Iniciativa per les eleccions municipals de Barcelona. Ho ha anunciat ella mateixa, l'actual líder de Guanyem: "Per a mi és un honor ser una persona de consens i que hi hagi aquesta confiança en mi per poder encapçalar aquest projecte, que no se'ns escapa a ningú, és un projecte que il·lusiona moltíssima gent, que és l'esperança de moltíssima gent perquè, davant la fragmentació que hi ha hagut sovint a les eleccions, és l'oportunitat d'ajuntar esforços i poder guanyar".

Aquest dimarts, Guanyem Barcelona, ICV-EUiA, Podem i Procés Constituent han tancat un principi d'acord per presentar-se amb una candidatura única a les municipals de Barcelona el 24 de maig. Aquestes formacions hauran de validar ara per separat aquest principi d'acord.

Pel que fa a la resta de la llista, Catalunya Informació ha pogut saber que Gerardo Pisarello, de Procés Constituent, podria ser el número dos, mentre que el número tres seria per a Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa. L'ecosocialista Ricard Gomà, actualment a l'Ajuntament, podria no repetir.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut