Espanyol

Pochettino comença a recuperar efectius internacionals i assegura que no té por

Pochettino ha començat a recuperar efectius internacionals. Ja té Rui Fonte i Samuele Longo, mentre que Héctor Moreno serà l'últim de tornar. Ja preparen a consciència el retorn a la Lliga, el partit de diumenge, a casa, contra l'Athletic Club. Un duel que ha de permetre a l'equip refer-se del pitjor inici en les últimes 10 temporades, amb cap punt de 9 possibles. Verdú és dubte seriós per al partit.

Actualitzat
Pochettino ha començat a recuperar efectius internacionals. Ja té Rui Fonte i Samuele Longo, mentre que Héctor Moreno serà l'últim de tornar. Els que s'han quedat a Barcelona aquests dies han estat preparant a consciència el retorn a la Lliga. En l'entrenament d'aquest matí ja es respirava la proximitat del partit de diumenge, a casa, contra l'Athletic Club. Un duel que ha de permetre a l'equip refer-se del pitjor inici en les últimes 10 temporades, amb cap punt de 9 possibles. Verdú és dubte seriós per al partit.

Poche no té por

Pochettino ha confessat que l'equip "passa per un moment de dificultat i l'afició no fallarà" diumenge que ve contra l'Athletic, i ha apuntat: "De moment no em preocupo del que pugui passar si perdem, no podem jugar amb aquesta por".

El tècnic ha explicat que l'estrès de l'equip per guanyar "potser ara és més accentuat", però ha assegurat que a Cornellà-el Prat "els jugadors ho donaran tot". Personalment, Pochettino s'ha mostrat amb forces: "Estic amb molt ànim per transmetre al grup solidesa i unió ara que la nau travessa turbulències". Pochettino ha apuntat que el grup "té la mateixa pressió" i ha detallat que veu els seus jugadors "amb molta soltesa i fortalesa i afrontarem el partit amb garanties". No obstant això, ha reconegut que és necessària una millora en defensa: "Hem d'elevar la contundència i ho hem treballat durant els últims dies".

D'altra banda, l'entrenador ha demanat "molta paciència" amb l'extrem portuguès Simao Sabrosa fins que arribi al nivell físic òptim. Sobre el migcampista uruguaià Juan Albín, Pochettino destacat "la seva bona actitud, vol triomfar i necessita temps i continuïtat, la temporada passada no va tenir sort amb les lesions".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut