Barcelona

8.300 persones es presenten per cobrir 300 places d'auxiliar administratiu de l'Ajuntament de Barcelona

Les proves s'han fet en 190 aules de 5 universitats diferents

RedaccióActualitzat

Les administracions públiques tenen limitat per la Llei de pressupostos generals de l'Estat la contractació de personal i les convocatòries d'oposicions. Per això, les ofertes de llocs de treball que publiquen la Generalitat i els ajuntaments immediatament compten amb milers d'aspirants, com ha passat aquest dissabte a Barcelona, on l'ajuntament ha decidit ampliar la plantilla amb llocs de treball interins.

Tot un esforç de logística i organització. Aquest dissabte eren 8.300 persones les que es presentaven per cobrir 300 places d'auxiliar administratiu. Els exàmens que s'havien de fer avui anaven a dintre d'unes caixes.

Maria Rodríguez, gerent de Recursos Humans i Organització, explicava com s'han organitzat:

"En total avui tenim 600 persones de l'Ajuntament de Barcelona treballant i donant suport en aquest procés".

Les proves s'han fet en 190 aules de 5 universitats diferents. Primer els aspirants han esperat amb nerviosisme fora del recinte. Després han entrat per fer els exàmens. Han estat dues hores i mitja responent les preguntes. Ara hauran d'esperar unes setmanes per saber els resultats. Els qui passin les proves d'avui els quedaran els exàmens de català i castellà.

Però els que finalment ho aprovin tot no obtindran plaça de funcionari de carrera, sinó d'interí. Aquesta és la primera de les 18 borses de treball que convoca l'Ajuntament de Barcelona.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut