Badalona

8.000 voluntaris comencen la Gigaenquesta en una seixantena de poblacions

L'objectiu és arribar a dos milions i mig de llars catalanes i saber com els agradaria que fos una Catalunya independent

RedaccióActualitzat

L'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural donen el tret de sortida a la Gigaenquesta, una campanya porta a porta que ha mobilitzat 8.000 voluntaris. Es tracta d'una enquesta que vol arribar als dos milions i mig de llars catalanes per saber com els agradaria que fos una Catalunya independent.

La campanya ha començat dissabte a Badalona, Girona, Reus, Tàrrega i a una seixantena de poblacions més. No és casualitat que el municipi més gran escollit per avui hagi estat Badalona, tot un símbol després que, tot i ser governada pel PP, va aprovar la moció en defensa del 9-N.

Les dues entitats promotores de la Gigaenquesta, l'ANC i Òmnium Cultural han rebut el suport dels partits pro consulta. Els representants del partits presents a l'acte han estat acollits amb un llarg aplaudiment després de donar divendres una imatge d'unitat i de renovació del compromís perquè els catalans puguin votar el 9 de novembre.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut