Espectacle de dansa al Festival Sismògraf (ACN)
Espectacle de dansa al Festival Sismògraf (ACN)
Olot

8.000 espectadors i 150 programadors passen per la setena edició del Festival Sismògraf d'Olot

Per a la pròxima edició, la direcció del certamen planteja barrejar la dansa amb propostes relacionades amb el món de la salut

RedaccióActualitzat

La setena edició del Sismògraf, el festival de dansa d'Olot, s'ha clausurat amb 8.000 espectadors, un increment molt significatiu respecte a les dades aconseguides en l'edició passada.

Tena Busquets, la directora artística, ha assegurat que està molt satisfeta per l'èxit de públic que ha generat el festival. Aquest any ha augmentat el nombre d'espectacles i de programadors, 150 en total, vinguts de tot el món.

L'últim espectacle ha desbordat les expectatives. S'ha fet a la Plaça del Teatre de la mà d'Antigua i Barbuda que han interpretat "The dancer music box" amb l'ajuda de desenes de ballarines d'Olot. A més, gairebé s'han exhaurit totes les entrades en els espectacles de pagament que s'han programat.

Els organitzadors consideren que ha estat una programació equilibrada que ha engrescat gent del món del circ, de les noves comunicacions i persones allunyades del sector de la dansa.

De moment, la direcció ja està treballant en la pròxima edició del 2016. Tot i que no han volgut revelar noms, l'organització ja ha aconseguit trobar col·laboradors per tirar endavant dos programes que feia anys que tenia entre mans. A més, pensen impulsar, seguint la línia iniciada aquest any, un projecte on conflueixi el món de la dansa amb propostes relacionades amb la salut i el treball comunitari.

Anar al contingut