Un arbre caigut al carrer de l'Olivera amb carrer de Lleida, a Barcelona (Bea Rodríguez)
Un arbre caigut al carrer de l'Olivera amb carrer de Lleida, a Barcelona (Bea Rodríguez)

40 trucades al 112 per incidències relacionades amb el vent

Activada l'alerta del pla Ventcat i la prealerta del Procicat per l'arribada de la tempesta de pluja i vent, anomenada Anna

Actualitzat

Activada l'alerta del pla Ventcat i la prealerta del Procicat per l'arribada de la tempesta de pluja i vent, anomenada Anna. Es preveuen incidències sobretot al litoral de Barcelona i Girona i també fortes ratxes de vent al Pirineu, sobretot a la Vall d'Aran i a les comarques del nord-est.

A conseqüència d'aquest vent de component sud, Protecció Civil també posa en prealerta el Procicat pel fort onatge a tot el litoral, que pot superar els dos metres i mig. El telèfon d'emergències 112 ha rebut una quarantena de trucades, la majoria del Barcelonès, per branques caigudes, tendals i obstacles a la via.  

 

També estan en alerta una quarantena de províncies de tot Espanya per la pluja, el vent i la neu. En especial, les Illes, Andalusia, Cantàbria i Galícia pel fort onatge.

El temporal de neu que hi ha a bona part d'Europa també provoca afectacions a diversos aeroports. S'han cancel·lat desenes de vols, sobretot procedents de Londres i Amsterdam amb destinació al Prat, i això ha deixat diversos passatgers a terra després d'un pont de 5 dies.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut