Barcelona

40.000 seguidors repassen a l'Estadi Olímpic els 30 anys d'èxits de Bon Jovi

Bon Jovi, una dels bandes de rock més veteranes del panorama internacional, va aplegar a l'Estadi Olímpic Lluís Companys 40.000 persones que van voler repassar els grans èxits del grup. Amb gairebé 30 anys d'història, els rockers nord-americans van aplegar seguidors de totes les edats.

Actualitzat
Els històrics i incombustibles Bon Jovi han tornat a Barcelona per fer-hi un dels dos concerts que han programat a Espanya dins de la seva gira europea. Pocs grups s'atreveixen a fer concerts en espais tan grans com l'Estadi Olímpic, però els rockers nord-americans han aconseguit acumular seguidors a mesura que passen els anys i saben que encara arrosseguen masses.

El concert d'ahir a la nit va arrencar amb el tema, "Raise your hands", amb què van fer aixecar les mans dels 40.000 espectadors que s'aplegaven a l'Estadi Olímpic. El concert va aplegar públic de totes les edats, des dels seguidors fidels que els ha seguit des dels seus inicis fins als més joves que els han descobert ara ja com a grup veterà.

Èxits "non-stop
"

Però la llarga trajectòria del grup no només es nota en l'heterogeni públic que convoquen. En aquesta gira de grans èxits Bon Jovi pot arribar a superar la trentena de cançons en cada concert. Però com que la seva llista d'èxits és tan llarga, es poden permetre variar el repertori en cada ciutat.

Entre els que ahir no van faltar a Barcelona hi ha "Born to be my baby", "It's my life", "You give love a bad name" o "Always". I és que si al llarg dels anys Bon Jovi han demostrat alguna cosa és la seva perícia per facturar temes d'efecte assegurat davant de grans audiències.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut