Molló

Quatre morts en l'accident d'un totterreny a la GIV-5225, a Molló

Un totterreny ha bolcat per causes que ara s'investiguen i, a conseqüència de l'accident, han mort els quatre ocupants del vehicle

RedaccióActualitzat

Quatre persones, dos nois i dues noies, han mort en un accident de trànsit a Molló, al Ripollès. 

Les víctimes anaven en un totterreny que va bolcar, ahir al vespre, a la carretera GIV-5225, una pista forestal que va de Setcases al nucli d'Espinavell. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'accident a les 07.22 del matí.

Per causes que encara s'estan investigant, el totterreny, que circulava de Setcases a Espinavell, va bolcar en aquesta via i va caure fins a una pista forestal situada desenes de metres més avall. A conseqüència d'això, els quatre ocupants del vehicle han mort. 

 

 

L'alcalde de Molló, Josep Coma, ha donat alguns detalls de l'accident com que el vehicle estaria matriculat a Sant Just Desvern i que cap dels quatre ocupants, dos homes i dues dones d'uns trenta anys, portaven documents d'identitat.

 

 

Arran de la incidència, s'han activat nou patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat –entre les quals hi ha efectius del Grup d'Actuacions Especials dels Bombers (GRAE)– i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Motorista mort a l'Anoia

Aquesta passada nit, el conductor d'una motocicleta ha mort en un accident a la C-37, a Santa Maria de Miralles, a l'Anoia.

La motocicleta ha sortit de la via per causes que encara es desconeixen i ha provocat ferides de gravetat al conductor i únic ocupant del vehicle. L'home, de 24 anys, ha mort hores després a l'hospital d'Igualada, on l'havien traslladat.

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta nit passada s'ha registrat un sinistre viari mortal a la C-37 al punt quilomètric 52, a Santa Maria de Miralles (Anoia). Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 22.59 h.

Arran d'aquesta incidència, s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut