4 denúncies d'agressió sexual, una d'una menor, durant la revetlla de Sant Joan

Actualitzat

Quatre persones, entre elles una menor, han denunciat una agressió sexual durant la revetlla de Sant Joan a Catalunya, segons ha explicat el conseller d'Interior, Miquel Buch.

Tres de les denúncies són a la ciutat de Barcelona. Una és per una temptativa d'agressió sexual al barri de Sants, una altra per un abús a l'Eixample i la tercera per una agressió sexual d'un home a un altre home en una platja de Ciutat Vella.

La quarta denúncia és a Palamós. En aquest cas seria una agressió sexual comesa per un home a una menor, segons fonts de la investigació.

Buch ha subratllat que, arran del cas de La Manada, la societat va entenent que "un no és un no" i que "en cap cas es pot normalitzar cap tipus d'agressió sexual".

"El que abans s'interpretava com un 'passar-se de la ratlla', ara és un fet denunciable que genera un rebuig generalitzat."

 


D'altra banda, durant la nit els bombers han fet 862 sortides i 320 persones han rebut assistència sanitària per cremades, traumatismes, amputacions i lesions oculars ocasionades per petards. Gairebé la meitat de les persones accidentades han estat menors d'edat.

ARXIVAT A:
Agressió sexualLa ManadaSant Joan
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut